maanantai 1. elokuuta 2011

Terassin teko 30.-31.7.

P oli ollut jo torstaina appiukon apuna tukirautojen teossa (tässä muutama kuva alla) ja tänään lauantaina sitten lähdimme heti aamusta ison lautakuorman kanssa mökkitontille :)



Tukiraudoissa olleet puunpalat vaihdettiin oikeisiin terassitolppiin ja tolppien ympärille rakennettiin tukikehikko terassille. Tässä alla muutama touhukuva...




Miehet kun olivat niin upputuneita lautojen mittailuihin ja naputteluihin, niin minä päätin mennä raivaamaan muutaman puun vastakkaiselta kalliolta, jotta aurinko sitten pääsisi paistamaan kunnolla uudelle terassille :) Kaikki alkoi oksien karsimisella ja loppui yhden pienemmän puun kaatoon.... todettua tuli myös, että oksasahaa ei välttämättä ole tarkoitettu itse puun kaatamiseen :) :)




Terassin tukikehikon ja useiden kaffitaukojen jälkeen edessä oli terassin laudoitus. Laudat oli helppo ruuvata kiinni tukikehikkoon koska ne olivat tasan yhtä pitkiä kuin terassin leveys.



Ja hitsi, että terassi alkoi jo nyt näyttämään hyvälle :)



Itse aloin valmistamaan ruokaa kun miehet jatkoivat terassin kaiteiden tekoa. Lopuksi kaiteetkin valmistuivat ja tässä on upea lopputulos! Kaikki kävi todella kätevästi ja sujuvasti, eikä korjauksia tarvinnut tehdä kuin kahdesti :)


Terassin rappuset jäi vielä tekemättä ja paikalla laitettiin VÄLIAIKAISESTI vanhat raput jotka saunan edessä oli ennen uutta terassia :) Kyllä voi sanoa, että kaikki olivat tyytyväisiä lopputulokseen ja huvilakauden päättäjäisten suunnittelu alkoi jo heti kutkuttamaan ajatuksia :) Uudella terassilla oli tosi kiva istuskella ja katsella maisemia...


Illan vietimme isällä saunomalla ja korttia pelaamalla....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti