lauantai 13. elokuuta 2011

Sudenmarja - Kuolemanmarja

Kävimme mökillä noukkimassa iltapuuhiksi viimeiset mustikat metsästä ja saimme saaliiksi vielä 2,5 litraa. Loput jääköön sammalikkoon, koska ne olivat semmoisia pieniä ja hurjan kovia. Päätimme käydä myös vastakkaisessa metsässä katsomassa mustikkasatoa ja hiekkatienvarrelta vadelmia poimiessa suuhun törmäsimme tähän kummallisen näköiseen marjaan. Ulkonäkö muistutti mustikkaa, mutta marja oli huomattavasti isompi ja niitä oli vain yksi kukantapaisen varren päässä.

P leikitteli, että maksanko kympin jos hän maistaa marjaa ja minä siihen tokaisin, että taidan maksaa kympin ettet laita sitä suuhun ja tietokoneen äärelle päästyä ilmenikin, että marja on myrkyllinen sudenmarja :) Onneksi P ei maistanut sitä :) Tässä kuva tuosta myrkyllisestä kaunottaresta... ( P ei kuitenkaan missään vaiheessa saanut lunastettua hänelle luvattua kymppiään, pieni mökötys...)




Kivaa viikonloppua kaikille! Nauttikaahan aurinkoisesta säästä!



1 kommentti:

  1. Moikka, enpä ole tänne puolen kurkistanut pitkään aikaan. Mustikoita olette saanut näemmä kunnioitettavan määrän :)

    Terassista tuli hieno! Passaa tuossa istuskella ja katsella auringonlaskuja. I huutaa nyt syömään kurkkutorvi suorana, joten....täytyy mennä.

    VastaaPoista