sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Rannan syyssiivous


Tällainen hassu kummajainen löytyi saunamökin eteen tehdystä kukkapenkistä :) Ajatuksena oli siistiä lukuisat leppäpuskat tontin rannasta jossa ne on vuosia jo saanut rehottaa vapaasti. Siinä ohessa oli kuitenkin aikaan myös vähän tutkailla maastoa ja tuon yllä olevan sienen lisäksi bongasin kulkiessani ainakin kymmenkunta erilaista sientä. Minut oli kuitenkin nimitetty risupäälliköksi enkä raivaussahojen jäljiltä kerennyt kuvailemaan sieniä, mutta voisin kuvitella että tontti olisi jollekkin luonnontieteilijälle unelma paikka. :)

Tässä muutama raivauskuva, P oli vastuussa pikkupusikoista sillä aikaa kun isä kaatoi ja oksi isompia puita. Minä sitten kokosin oksat ja risut isoiksi kasoiksi.... loppujen lopuksi siis 7 isoksi kasaksi. Ompahan ensi keväälle poltettavaa : )



Tässä oikeassa reunassa kuva ensimmäisestä kasasta jonka kasasin. Vahingossa kaadoimme myös muutaman leppäpuskan naapurin puolelta koska olen ymmärtänyt tontin rajamme vähän väärin :) Mutta tuskin siitä haittaa oli, ompahan siistitty nyt vähän naapurinkin tonttia :) 



Saattaa olla että tällaisen samanlaisen putsausreissun teemme vielä uudelleen, siistittävää ainakin vielä jäi vaikka miten paljon. Kiva aurinkoinen touhupäivä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti