sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Liuskekiveä


Olenkos vielä kertonut, että mieheni on räjäyttäjä tai oikealta ammattinimeltään oikeastaan ylipanostaja. Tänä viikonloppuna hän kuitenkin teki enkelin teon ja toi työmaaltaan yllätyksenä räjäyttämäänsä liuskekiveä. Ja se mikä tästä kaikiseta teki niin erityistä minulle, oli se että olen terassin teon jälkeen alkanut suunnittelemaan terassilta rantaan kulkevaa kivipolkua ja mieheni työmaaltaan tuoman liuskekivet olivat täydellinen vastaus suunnitelmiini :)


Tarkoituksena oli vain heittää kivet mökille ensi kevättä varten, mutta aurinkoinen keli ja malttamattomuuteni sai meidän kokeilemaan miltä yksi tai kaksi palaa näyttäisi maahan laitettuna. Vaan empä arvannut mihin urakkaan taas sain meidät sotkeutumaan. Pienen multakerroksen alta kun paljastui melkoinen puunjuuriverkosto, melkein kuin iso punottu matto jota ilman oikein työkaluja sitten aloimme repimään pois kivipolun tieltä.. Huh huh, ihan hullun hommaa :)


Mutta kun ensimmäiset palat oli saatu paikoilleen niin aloimme vähän jo innostua ajatuksesta. Mullan seasta tulleet pikkukivet jätettiin pohjalle ja päälle kuskasimme hiekkaa. Hiekan päälle liuskekiven palat oli helppo asetella.


Loppujen lopuksi, pienen naamioinnin jälkeen terassin edustalle tuli jo hyvä alku kivipolulle, tai ainakin omaan silmään se näytti täydelliselle :) Mitäs pidätte? Aika kivan näköinen eikö :)


Työ piti jättää kesken hämärtyvän illan myötä, joten polkua jatkamme taasen seuraavalla kerralla. Ihana aurinkoinen puuha-lauantai, vaikka melkoisesti mukaan mahtui myös ärräpäitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti