sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kevät puuhastelua...

Tällä viikolla on sitten mökin runko saatu jo hyvälle alulle. Harmi vain kuin itse ei pääse töiltään avuksi arkisin ja viikonloppuisin taas ammattimiehet ei ole apuna näyttämässä mitä seuraavksi voisi tehdä. Joten viikonloppuisin tulee nyt sitten lähinnä siivoiltua tonttia talven jäljiltä kesäkuntoon ja siinä samalla saa ihailla mitä viikon aikana on saatu mökin tiimoilta aikaiseksi :) Tässä alla nyt ensimmäisiä kuvia hirsirungosta...



Ensi-ihastelujen jälkeen P päätti tehdä sahapukin oksituille pikkupölleille ja minä aloin siistimään markkia kaadettujen puiden oksista. Ja niin sahattavaa kuin siivottavaakin riitti koko päiväksi :)


Olen kyllä uskomattoman ylpeä miehestäni kun hän osasi tuollainen sahapukin tehdä, joku voi pitää sellaisen rakentamista itsestään selvyytenä, mutta itselle se tuo esiin vain ihastelua käden taidoista :)


Minä taas keräsin kymmenkunta tällaista risukasaa ja vein ne rantaan valmiiksi poltettavaksi... ja täytyy myöntää että konttoristillekkin tuli tietoon ihan uusia lihasryhmiä jälkikäteen illan jomotuksen myötä :)


Rannassa oksat on helppo polttaa kun vesi on niin lähellä. Välillä vain kävi hieman sääliksi naapureita kun nuotiosta noussut sankka savu kulkeutui tuulen mukana  naapureiden pihaan. 7 tunnin puuhastelun jälkeen laitoimme pillit pussiin ja päätimme lähteä kotiin. Mukavasti saimme taas aikaiseksi kaikenlaista ja jäihän tuota puuhasteltavaa vielä seuraavallekkin kerralle :) Mutta siitä lisää sitten taas ensi kerralla.

Mukavia Vapun aikoja kaikille! Olkaahan touhukkaita :)

1 kommentti:

  1. Morjens Voisiko tulla katsomaan kyseistä mokkiä. Itse olen ajatellut rakentaa samanlaista S posti ari.gronvall@dnainternet .net

    VastaaPoista