perjantai 9. maaliskuuta 2012

Tästä se alkaa :)

Viime viikonloppuna keli oli mitä mahtavin. Aurinko paistoi täysin siniseltyä taivaalta joka teki lumisen maiseman  todella kauniiksi. Olimme jo edellisenä viikonloppuna päättäneet, että seuraavana menisimme mökille aloittelemaan mökkiprojektia. Ajatuksena oli raivata vanha kivijalka esiin lumen alta ja näin nopeuttaa lumen sulamista ennen itse hirsien saapumista tontille.


Lunta oli tullut reippaasti edellisestä visiitistä ja hätinä pääsimme tontille asti autolla. Mutta siitä se sitten lähti, lumilapio ja lumikola esiin ja ei muuta kuin huitomaan :) Kuvista näkyy hyvin miten paljon lunta oli kerääntynyt kivijalan päälle. (eka kuva on otettu vähän väärällä valotuksella)



Tontille oli ajettu myös valmiiksi jo kaivinkone kivijalan ylöskaivamista varten ja koska itse kuski ei päässyt paikalle, päätti nerokas ja osaava mieheni hypätä puikkoihin.... :)


Ja pienten alku hankaluuksien jälkeen ( vääränlainen kauha) kivijalka alkoi vihdoin lohkeilemaan.



Useiden tuntien ja muutaman ruokapaussin jälkeen kivijalan pohja oli raivattu auki... ja itsellä oli lähinnä hieman epätodellinen olo nyt kun kivijalka oli auki ja kaivuri oli raivannut tien tulevan mökin taakse. Maisema ei ollut enää yhtään samanlainen kuin ennen  ja ilmassa oli paljon jännitystä ja innostusta tulevaa kevättä kohtaan.


Kaikkensa antaneina lähdimme iltapäivästä kotiin päin ja innolla jäämme odottelemaan mitä seuraavalla kerralla pääsee puuhastelemaan. Oli muuten kiva myös lämmittää rantasaunaa koko päivän, siellä oli kiva vaihtaa märäksi menneet paidat uusiin ja lämpimiin. Mielessä pyöri jo myös kuva kesälöylyistä, eikä millään malttaisi enää odottaa kesän tuloa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti