sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Risusavottaa ja hiekan kaivamista

Pääsiäinen lähestyy ja alta pois tehtävät asiat lisääntyvät :) Tällä kertaa asialistalla oli vanhan kivijalan tyhjääminen hiekasta, niin että kallio tulisi esiin. Näin mökin anturat saadaan valettua tukevalle pohjalle. Hiekkaa vaan tuntui olevan niin pirusti :)


Minä itse päätin putsata mökin edustan maahan jääneistä oksista, jotka olivat peräisin myrskyn kaatamista puista. Puut oli jo aikaisemmin oksittu ja viety puukasalle. En hoksannut ottaa kuvaa, mutta osa oksista oli tosi isoja ja osa jopa latvaosia, joten P kävi välillä vesurilla katkomassa oksia nuotioon sopiviksi.


Iltapäivällä tuuli kääntyi puhaltamaan arktisen jäistä ilmaa pohjoisesta ja työolosuhteet muuttuivat kerta heitolla. Neljään mennessä kivijalan kuoppa oli syventynyt jo kuitenkin puoleen väliin asti, mutta koska kaivuri oli tulossa seuraavalla viikolla kaivamaan ojat kuntoon, päätettiin, että hän saa kaivaa myös loput hiekkamassat pois kivijalan sisältä (jos isä malttaa olla pois lapion varresta) :).

Ihana aurinkoinen päivä taas ulkona puuhailemassa. Töitä vaan piisaa, ei uskoisikaan, mutta innostusta on sitäkin enemmän! Perjantaina taas lisää puuhastelua ja pääsiäisen jälkeen keskiviikkona tuleekin sitten jo hirret. Mutta siitä sitten lisää pääsisäisen jälkeen! :) Kivaa sunnuntaita kaikille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti