maanantai 1. elokuuta 2011

Terassipohjan teko osa II

Edellisiltaisen aikaisen simahtamisen jälkeen, aamulla virtaa oli taas ihan toisella lailla. Uuurastus ja ilkoilma tekivät tehtävänsä eilen ja R nukkui makoisat 12 tunnin yöunet. Aamusta taivas näytti kuitenkin kirkkaalta ja se lupaili sitä, että tänään saisimme valut valmiiksi :) Loput tukiasetelmista valettiin ja lopuilla betoneilla vierustat täytettiin ja tasoitettiin komeiksi.




Saimme tontin edustalle myös vieraan, tukkakoskelo neljän poikastensa kanssa tulivat käyskentelemään rannan tuntumaan :) Tässä alla muutama kuva...




Otin myös lähi kuvan tyrnimarjoista joita oli vihdoin mystisesti ilmestynyt oksiin :)


Kuvauksen kohteeksi pääsi myös kesäkuussa istutetut kivikkokukat jotka kuivasta penkistä huolimatta uhmakkaasti nousevat esiin  kivien seasta. Näihin pitäisi tulla ensi kesänä sitten sinisiä pieniä kukkia :)


Tämän pienen kaunokaisen löysin myös rannalle vievät polun laidalta, mutta kasvikirjasta en aivan täysin varmuutta saanut siitä mikä kukka on kyseessä...


Valujen valmistuttua ja makkarat nautittuamme lähdimme ajelemaan kotiin päin. Viikon päästä olisi vuorossa sitten se itse terassin valmistus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti