lauantai 2. huhtikuuta 2011

Vuoden ensimmäinen visiitti


Postaus tulee vähän myöhässä, mutta teimme pienen visiitin mökille ensimmäisen kerran jo muutama viikonloppu sitten 19.3. ja emme selvästikkään olleet oppineet edellistalven lumessa rämpimisestä mitään :) Lunta oli yli polven ja tuo tuttu tienpätkä isolta tieltä mökille taittui taas puhkuen ja puhisten :)


Kuvasta tuli hieman tumma kun kameraan oli jäänyt yö-asetus päälle :) Perille päästyä, saunan edustalla kuitenkin aurinko paistoi ja pääsimme hengähtämään kaiken tuon tarpomisen jälkeen!


Reppuun pakatut makkarat ja muut eväät saivat kuitenkin jäädä reppuun koska unohdimme tulivehkeet autolle ja kummaltakaan ei löytynyt enää energiaa lähteä tarpomaan tuota lumista reittiä uudelleen eestaas, joten päätimme nauttia hetken maisemista ja ottaa muutaman kuvan ennen takaisin lähtöä.

Näimme myös yksinäisen joutsenen lentävän tonttimme läpi eteenpäin ja mietinkin, että onkohan se ollut koko talven aloillaan, vai liekö vain erehtynyt tulemaan liian ajoissa tänne pohjolaan. Tarkistin kuitenkin asian internetistä ja ne kuulemma tulevat jo maaliskuun puolessa välissä varaamaan paikkansa kesäksi. Kaikkea sitä oppii kun kulkee luonnossa :)

Tässä vielä muutama kuva lumisista maisemista :)



Huomaa lumen määrä!


Viime kesänä tehty ulkogrilli :)




Vielä vähän pidempään kun olisimme malttaaneet olla niin olisi taas saanut värikkäitä auringonlasku kuvia. Huomasimme tämän vasta ajaessamme jo pois päin mökiltä. Ihana aurinkoinen ulkoilupäivä, harmi vain että makkarat jäi paistamatta :)